Siirry suoraan sisältöön

Blog

Camteam – PlastExpo Nordic 2024

Yrityksemme on mukana PlastExpo Nordic 2024 messuilla Helsingissä 13.-14.3.2024. Tavataan ständillä 3F29!

Tavataan Alihankinta 2023 -messuilla!

Syksy lähestyy ja on taas aika tiedottaa Camteamin osallistumisesta Tampereen Alihankinta 2023 -messuille. Odotamme innolla uusien asiakkaiden ja yhteistyökumppaniemme tapaamista aiemmilta vuosilta tutulla osastolla C1052. Tule tervehtimään ja rupattelemaan tulevista mahdollisuuksista ja näkymistä!

Camteam Alihankinta 2022 -messuilla

Taas on tullut syyskuu ja se tarkoittaa, että olemme jälleen nauttimassa messutunnelmasta Tampereen Alihankintamessuilla osastolla C1052. Tervetuloa rupattelemaan!

Camteam & Alihankintamessut 2021

Tänä vuonna pääsimme vihdoin nauttimaan oikeasta messutunnelmasta pandemiatilanteen aiheuttaman virtuaalimessuvuoden jälkeen. Kiitos kaikille osastollamme vierailleille ja näemme jälleen ensi vuonna! Katso alta kuvat osastoltamme. Messuja varten tehty video julkaistaan myöhemmin.

Varmuutta ympärivuorokautiseen ruiskupuristukseen

Camteam on alkuvuonna 2021 investoinut laitteisiin ja ohjelmistoihin, joilla varmistetaan aiempaa korkeampi laatu sekä miehittämätön tuotanto yöaikaan.
Kesällä 2021 Camteam on ottanut käyttöönsä konenäön, joka huolehtii puristettujen kappaleiden korkeasta laadusta. Jokainen ruiskupuriste kuvataan varmistaen kappaleen geometria ja muut yksityiskohdat ennen sen hyväksymistä seuraaviin työvaiheisiin.

Ruiskupuristuskoneiden kapasiteettia on nostettu etävalvonnalla ja hankittu laajakulmakameroita seuraamaan koneen toimintaa. Tuotantokeskeytyksiin voidaan reagoida etänä ja kone saadaan käynnistettyä lyhyessä ajassa uudelleen.

Edellä mainituilla toimenpiteillä tarjoamme asiakkaillemme vieläkin tarkempia toimitusaikoja ja korkealaatuisempia ruiskupuristusosia.

Uusi tehokas radoitusohjelma

Camteam on korvannut vanhan radoitusohjelman Siemens NX CAD:iin integroidulla modernilla ja kehittyneellä Siemensin CAM-ohjelmistolla. Näin mahdollistamme aiempaakin paremman työnjäljen.

Lisää ammattilaisia suunnittelutoimistoon

Konetekninen suunnittelija Matias Heinilä aloitti Camteamissa 2020 vuoden maaliskuussa. Vain hieman yli kahden vuoden muottisuunnittelukokemuksesta huolimatta Matias on suunnitellut jo useita kymmeniä ruiskupuristusmuotteja.

Camteamille lisää investointeja

Camteam on hankkinut alkuvuonna 2021 käyttöönsä muottien vesireikien poraamiseen tarkoitetun pitkien reikien porakoneen. Kanuunaporakoneella tehostetaan jäähdytyskanavien koneistusaikaa ja saavutetaan huomattavasti parempi poraustarkkuus. Porakone on asennettuna ja käyttövalmis kevään 2021 aikana, mikäli koronaviruksen aiheuttamat matkustuskiellot Euroopan sisällä eivät rajoita asentajien matkustamista Suomeen.